DONNA DONNA (teksfoto) lægger i aften ud på BJERKEBANEN i løb 7/2.100 meter med program nr 11 og TOM ERIK SOELBERG i sulkyen. Ikke det mest optimale spor, men vores 4-årige hoppe er kendt for sine gode afslutninger og derfor tror vi på en god trio.

COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN fortsætter i AARHUS den 23. ds. i løb 3/2.2140 meter + 20 meters tillæg med program nr 8 (nr 5 i volten). Vanskeligt spor, men med sine foregående galopper vil vi gerne se et fejlfrit løbm hvilket er nok for os denne gang.

Ugen slutter af på LUNDEN den 24. ds. med CHIEF ONE/BIRGER JØRGENSEN (forsidefoto) i årets kriterieprøver. Løb 6/2000 meter med program ne 7. Det ser ud til at vi i hele ugen er blevet begunstiget med de dårligste startspor, men næste gang er det de andre der må lide. Hesten er i fremgang og vi tror på en god trio.