I morgen fredag den 29. ds. lægger vi ud i CHARTRES, Frankrig med PAPARAZZI M (tekstfoto) i et montéløb over 2.800 meter. Løb 6 med program nr 13. Det er et jockeyløb og vallakken får den unge CHRISTINE CALLICO i sadlen. Det bliver spændende at se om det er en væddeløbsform, som kan tænde hesten igen.

Hele 3 starter har vi så på søndag den 1 oktober på JVC.

Første hest bliver DUBAI/BIRGER JØRGENSEN i løb 2/1.800 med program nr 3. Det først hestens 2nden start, men vi tror på en stabil indsats og målt efter hestens første start, så tror vi på at den er med i afgørelsen.

Næste hest bliver DONNA DONNA/JEPPE JUEL i løb 4/1.800 med program nr 9. Igen et kedeligt spor, men med JEPPE JUELs evner for at køre et afventende løb og til slut udnytte hestens enorme slutfinish så tror vi på en god trioplacering.

Og endelig slutter vores nyerhvervelse VERYFASTGIRL/KEN ECCE  (tekstfoto) af i løb 8/1.800 med program nr 3. Hesten var ikke helt frisk ved dens sidste start, men er nu meldt klar. Den er både starthurtig og en god afslutter så vi tror på en god vinderchance.

PS:  Desværre bliver VERYFASTGIRL slettet, da den stadig har lidt for høj en puls.