Efter DIXON DARKs (tekstfoto) sidste start med en galop 2-300 meter før mål er hesten blevet undersøgt og man har i en forkode fundet en lille mus, som skal fjernes i næste uge. Vi håber ikke den har lavet så meget ravage at det får indflydelse på hestens fremtidige karriere.

PAPARAZZI er efter sidste start, hvor den galoperede kort efter start blevet behandlet i et bagknæ og i ryggen.

PANTIN/RENÉ KJÆR er blevet klar igen og starter i et stayerløb på FYNs VÆDDELØBSBANE fredag den 27. ds. Løb 2/3.140 mtr med 40 meters tillæg, program nr 3. Da der kun er 6 deltagere med skulle en trioplacering være indenfor rækkevidde.

DUBAI/BIRGER JØRGENSEN (forsidefoto) løber på LUNDEN den 29. ds i Opdrætningsløbet Consolation. Løb 6/2.000 mtr. med program nr 10.  DUBAI er en hest, som har lidt problemer med travet. Den er imidlertid så viljestærk og gør alt for at hjælpe sig selv og det koster på kræfterne og derfor også på tiden. Vi tror på en lille trio.