Det var ikke Stald Ritas uge, først fik DONNA DONNA en gallop på i sidste sving i forrige lørdags Stodivision på JÄGERSRO.Hun er efterfølgende blevet behandlet for et par småskavanker.

Så glemte ST vores tilmelding af CHIEF ONE i et 4-års løb på ÅBY næste onsdag. Vi får som kompensation præmien for en 4de plads.

JOHNNY TAKTER glemte en aftale om at køre PANTIN i gårsdagens 9nde løb på ÅBY, 3 min. før start kom en JOHAN UNTERSTEINER, som erstatning halsende uden hjelm. Fik dog hurtigt fat i én,  men han fik overhovedet ikke prøvet hesten, så det var ikke særlig optimalt. Den galloperede også kort efter start.

MORTEN JUUL har spildt 15-16 timer, vi har betalt en masse omkostninger og det hele til ingen verdens nytte. Hvad var der hændt for Johnny Takter, ja han var tilsyneladende blot kørt hjem.

EVITA GREENWOOD er solgt til sin tidligere ejer, hvor hun skal indgå i avlen. Ærgeligt så tidligt fordi hun var en meget talentfuld hest.

Og endelig har vi overtaget den anden halvdel af den 4-årige Ready Cash hoppe, COCO CABANA.

I Frankrig er ENCHILADA FACE startklar, FANTOCCINI kommer inden længe, ENADORA en 4-årig hoppe er klar indenfor den næste måned. Og vores tophest DIXON DARK følger planmæssigt sin genoptræning, således den skulle være klar indenfor 3-4 mdr..

Vi føler at vores hestehold er ved at være trimmet til forhåbentlig en god sæson. Vi glæder os i hvert fald til foråret for alvor går løss med vores årgangsheste.