Hele 3 heste har vi til start når FYNS VÆDDELØBSBANE byder på lørdagstrav.

Løb 3/1.640 med DUBAI/BIRGER JØRGENSEN(forsidefoto) med program nr 6. En robust hest der kan gå fra alle positioner. Vi tror på at den er med på stregen.

Løb 7/2.140+20 meters tillæg med DONNA DONNA/KASPER K ANDERSEN(tekstfoto) med program nr 7. Ikke det bedste spor, men da hesten er bedst i ryg og kan overspeede mange i slutningen så tror vi på hestens chancer. De sidste 2 foregående starter skal glemmes på grund af sygdom. Vi tror hun er undervurderet og kan sagtens overraske i slutningen.

Og endelig i løb 8/1.640 med COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN. En fin hest som er ved at finde sine egne ben og har hun den rigtige indstilling med fra Skive så tror vi på en god indsats, ja måske en vinderchance.

En lørdag aften med 3 gode chancer.

I næste måned får vi 2 heste til start i Frankrig. ENCHILADA FACE forventes til start den 13. april på VINCENNES og endelig får vores ustartede 4-årige hoppe ENADORA sin debut.