PANTIN/KASPER K ANDERSEN indtog en hæderlig 4rde plads i stayerløbet på FYN den 29. f.m. Den er efterfølgende blevet solgt til en hesteejer i Belgien.

COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN forbedrede sig igen. Denne gang i SKIVE d 30 april  i tiden 1.16.9/2.060mtr auto som rakte til endnu en 2nden plads.

ENCHILADA FACE/A LAMY hjemførte en 4rde plads på VINCENNES den 1. maj. Den var låst inde indtil lige bane, hvor den som sidste hest angreb med sin vanlige hurtige afslutning afsluttede i 1.15.8 for 2.700 mtr volte.

DONNA DONNA/STEFAN SÖDERKVIST sluttede uplaceret i et 2.140 mtr autoløb på banen i ÅBY..Desværre var løbet ikke særlig godt disponeret. Blev lukket inde og efterfølgende skovlet bagud. Hun har på det seneste ikke været særlig heldig, hverken med tildelte spor eller løbsafvikling. Men det vender forhåbentlig snart.

Kommende uge byder kun på en enkelt start. Det bliver ENADORA i Frankrig.