Vi starter på JVB på søndag den 17. ds.

Løb 2/1.800 mtr, DONNA DONNA/JEPPE JUEL (forsidefoto) med program nr 2. Hesten har ikke været særlig heldig iår og nu håber vi at JEPPE JUEL kan give hende en placering hun fortjener. Vi tror på en god trio.

Løb 4/2.360 mtr skal CHIEF ONE/RENÉ KJÆR (tekstfoto) med program nr 8 forsøge at kvalifisere sig til finalern i JYDSK 4-ÅRS GRAND PRIX. Vi synes chancerne er gode i særdeledhed da hesten altid har gået bedst i AARHUS.

Samme dag i FRANKRIG, nærmere betegnet i STRASBOURG starter ENADORA/JARMO NISKANEN i løb 3, et løb over 2.800 meter volte. Program nr 8. Det er svært at vurdere hvor langt hesten rækker, men vi håber på et godt resultat.

Næste uge kommer ENCHILADA FACE og formentlig også DIXON DARK til start og måske også COCO CABANA, men herom senere.