Stod i 4-års Grand Prixets tegn.

Lørdag den 30. juni havde vi Coco Cabana/Jeppe Juel i aktion. Banen passede tydeligt ikke til deen 4-årige hoppe, idet Jeppe måtte tage farten af i svingene. Det endte med en 5te plads.

Værre gik det DONNA DONNA, der i det efterfølgende løb svingede sig i en galop.

For os var søndagen den 1 juli den store overraskelse. CHIEF ONE/RENÉ KJÆR havde kvalificeret sig til Le Grande Finale, JYDSK 4 ÅRS GRAND PRIX,. Med et taktisk valg af spor 8 viste sig at være klogt. Program nr 1 (den senere vinder) lagde hurtigt ud og tog som forventet spidsen, hvor vores 4 åring holdt ryg. Taktikken lykkedes. Ekvipagen forsøgte til slut et angreb, men sluttede på en flot 2den plads i 1.17.3, 1 længde efter vinderen.

Det skal nævnes at ELDORADO/JEPPE JUEL gik et godkendt fremvisningsløb i SKIVE den 25. juni. En usleben diamant var det prædikat kusken gav hesten. Måske går den i prøveløb om et par måneder, men det har ingen hastværk.