Så oprandt årets største TRAVDAG.  Dansk Trav Derby 2018.

Vi har været så begunstiget med at få kvalifiseret vores 4-årige CHIEF ONE med RENÉ KJÆR i sulkyen.

En god dialog mellem Frank Kjelde og opdrætter Peter Rudbeck resulterede i overtagelsen sidste år. Morten Juul og hans Team har siden gjort et rigtig godt stykke arbejde og forberedt hesten til årets største udfordring, DANSK TRAV DERY 2018.

Søndag den 26. august,  løb 11/3000 med program nr 3.  Løbet er programsat til kl 16.48.

Det er mange år siden et Trav Derby har været så åbent, som det er iår.

Vi tror det bliver et spændende opgør  og håber vores hest kan være med i afgørelsen. Det er nok ønsketænkning, men alene det at være med for tredje gang er stort. Får hesten en god position og kan den klare distancen, som den aldrig har gået før, ja der er flere hvisser. Vi håber på en af de sidste præmier og glæder os usigeligt. Vi håber på at vejret vil vise sig fra sin bedste side, som kan være med til at skabe en god god stemning på tilskuerpladserne. Løbet er programsat til kl 16.48

Vi ses på LUNDEN søndag den 26. august.