COCO CABANA/RENÉ KJÆR (forside foto) i BILLUND et løb over 1.600 meter. Fra spor 1 kunne det blive en topplacering, men måske gik det for stærkt. Hun startede med en galop kom godt med, men endnu en galop kort før lige bane ødelagde chancen. Den sluttede imidlertid rigtig godt af til en 4rde pl,ads. Det er rent gætværk om den kunne have vundet hvis den havde undgået den sidste galop.

Om aftenen løb ENCHILADA FACE/A LAMY (tekstfoto)  på VINCENNES et 2.850 meter langt løb. Fik en udmærket start og tog spids, men som det som regel går i Frankrig bliver spidsen angrebet adskillige gange og pludselig sidder ekvipagen 4-5 indv.. Ind på lige bane afsluttede hesten dog bedst af alle og nåede en placering som nr 4 i 1.14.7. Træneren fortæller at hoppen bliver bedre og bedre. Han mener den ligger lige under de bedste i årgangen.