Imorgen den 6. ds. løber FLECHE DE FEU/F LECANU på banen i CABOURG. Løb 4/2.750+25 mtrs tillæg med program nr 12. Hesten slap fri for den kvælende hede den 24, i sidste måned på ENGHIEN og meldes klar. Vi tror på en god trio.

Allerede dagen efter i SAINT-MALO i Normandiet tæt på kysten, skal FANTOCCINI/ROBIN BAKKER forsøge sig. Det bliver i løb 6/2.950 + 25 mtrs tillæg, program nr 13. Det bliver et hårdt løb, men da hesten ligesom FLECHE DE FEU  blev forskånet for heden den 24. f.m. skulle den være i fin form og vi tror på en lille vinderchance.

Dagen efter igen, torsdag den 8 ds. kommer ESTELLE BRODDA/KAJ WIDELL på en hård opgave på ÖREBRO. Det bliver i løb 4/2.100 meter med startspor 8. Vi håber hun klarer sig godt igennem således hun får chancen for den 21 ds. at komme i et kvalifikationsløb til det svenske Hoppederby.

De næste forventede starter bliver ESTELLE BRODDA d 21. ds., HOCUS POCUS den 24. ds, Og endelig omkring den 1. sept. skulle vores nyanskaffelser GRAND ART, FATHER OF SUN sammen  med INDE DI QUATTRO, der skal i et rutineløb den 19. ds.., em alt det kommer vi tilbage til.