Vi lægger ud i eftermiddag i BILLUND i løb nr 5/2.000+20 mtr. med HOCUS POCUS/RENÉ KJÆR (forside foto) program nr 9. Det bliver fra en svær position, men da hesten normalt altid går et godt løb så tror vi at hesten at hesten kan gå i en god trio.

Søndag den 29. ds  starter vi på JVB med ELDORADO/MORTEN JUUL. Løb 2/1800 med 20 meters tillæg. Hesten har fået program nr 4 (toer i anden volte). Den har stor kapacitet, men desværre har den i lang ikke vist hvad den kan. Nu vil træneren teste hesten ved selv at køre, så det bliver et afventende løb og så må vi se hvad den kan i afslutningen.

Samme dag på VINCENNES i løb 4/2.100 meter auto, store bane, vil FANTOCCINI/ROBIN BAKKER forsøge at komme tilbage og vise hvad den kan. Den starter som eneste hest i 2den række med program nr 10, Den er matchet hårdt så vi håber den kan løbe sig til en god præmie.

Mandag den 30 ds. starter vores nye 4 årige svenske hest FATHER OF SUN/MAGNUS A DJUSE i et voltestartsløb. Løb nr 8/2.140 med startspor nr 1. Hesten er efter købet blevet kastreret og træner SANDRA LUOMALA tror på en god vinderchance,

Mandagen slutter i SKIVE med INDI DI QUATTRO/RENÉ KJÆR, Løb 3/2000 mtr voltestart. Hesten har også fået spor 1 og programmet antyder en vinderchance. Vi tror det er for optimistisk da kommer tilbage efter en skadespause på 1 mdr. formentlig nok lige skal ses an. Er den på toppen så har den en vinderchance. Vi glæder os i hvert fald til at se hesten, som inden den blev skadet vandt sine 2 første starter.

Tirsdag den 1 oktober er vi i PARIS for at se GRAND ART/ROBIN BAKKER (tekstfoto)i et hårdt matchet løb. VINCENNES løb 3/2.100 mtr auto med spor 10. Hesten meldes klar og vi tror den kan være med i kampen om en god præmie.