ESTELLE BRODDA/TORBJÖRN JANSSON (forside foto) starter ugen imorgen den 29. ds i ROMME løb 7/2.140 mtr med startspor 1. Efter en 2 mdrs frivillig pause skal hesten lige have et løb i kroppen så derfor forventer vi kun en placering mellem 3 og 6.

I BILLUND får vores nye 3 årige hest JOKER NEWPORT/RENÉ KJÆR debut i Stald Rita regi. Løb 2/1.800 mtr med startnr 3. Det er nok for meget at programmet sætter den som favorit. Den har haft en frivillig pause og træneren MORTEN JUUL har kun haft den i ca 3 uger. Vi tror på en god trio med en meget lille vinderchance.

Allerede i løb 2/2.000 mtr forsøger INDI DI QUATTRO/BIRGER JØRGENSEN (tekst foto) sig igen. Sidst var hesten vindertippet, men skuffede til slut og det skyldtes en hårdnakket infektion. Nu håber vi den er klar igen og tipper en god trio.

Samme dag starter i FRANKRIG GRAND ART i LILLE på banen LE CROISÉ LAROCHE.

Dagen efter på JVB kommer ELDORADO og HOCUS POCUS.

Lige så snart  programmerne foreligger så kommer vi tilbage.