PARISH BY CASH/MAGNUS A DJUSE fik en godkendt 4rde plads i gårsdagens løb på Eskilstuna. Et løb over 2.140 mtr, program nr 2. Den 3-årige hoppe gik i spids, men fik undervejs et gevaltigt tryk 2 gange. Det blev for meget til sidst. Men indsatsen eer mere end godkendt. Hende tror jeg vi får rigtig meget glæde af. Tiden 1.16.8.

Lidt senere samme dag løb FATHER OF SUN/MAGNUS A DJUSE sig til en flot 2den plads i et trappeløb over 2.140 mtr. Som deltager med laveste præmieindtjening var det en fin præstation. Tiden 1.15.0. Det ser ud til at træneren er ved at få sat skik på vore heste. Vi glæder os allerede til de næsta starter.

Rosinen i pølseenden blev i ÅRHUS samme dag , ELDORADO/MORTEN JUUL , løb 8/1.800 mtr.. Efter fornuftig kørsel og hjælp fra andre i kampen om spidsen tog ekvipagen en flot sejr i den fine tid 1.16.3. Ny rekord.