Ugen begynder i AALBORG den 20 ds. med ELDORADO/MORTEN JUUL. løb 1/1.640 mtr. hvor hesten har fået startnr 7. Selvfølgelig ikke optimalt på sprinterdistancen. Den er sat som vinder, men det vil vi gerne se før vi tror på det.

Vi fortsætter dagen efter den 21. ds. på VINCENNES med GRAND ART/G. GELORMINI i løb 8/2.100 mtr auto, med startspor 6. Den nye træner ERIK BONDO fortæller at hesten endnu ikke er der hvor den skal være, men nu skal vi igang igen og vi håber den kan være med på stregen.

Uge slutter på lørdag de 25 ds. i et V 75 løb på Sundbyholm i ESKILSTUNA med FATHER OF SUN/EMILIA LEO.  Løb 9/2.140 mtr, som er et klasse II løb, hvor hesten har fået startspor 2 og det kan ikke blive bedre. Træneren tror meget på hesten, som hun synes bliver bedre og bedre og tror på en god trio og en lille vinderchance.

Alt ialt en spændende uge for Stald Rita.