Vi har slut i denne uge 4 heste til start:

Aalborg d 28. ds

Løb 3/1640 mter, HOCUS POCUS/RENÉ KJÆR med spor 9. Den bliver svær og en tro kopi af sidste start. Men hesten blev kørt fornuftigt og opnåede en 3de plads. Vi tror på en gentagelse.

Løb 6/2.140 mtr, INDI DI QUATTRO, hvor MORTEN JUUL denne gang har sat sig i sulkyen. Kan træneren og kusken køre den lige så godt som ELDORADO så er der en god triochance og måske en lille vinderchance.

Billund d 1. marts:

Løb 1/1.900 mtr., JOKER NEWPORT/RENÉ KJÆR med spor 7. Hesten er det, vi vil kalde en usleben diamant, ja store ord, men vi tror vi får ualmindlig stor glæde af den hest. Den skal stadig lære og det kan den ved hver start. Kan den klarer sporet og opløbet ja så tror vi på en god trio og en lille vinder.

Løb 4/1.900 mtr., EELDORADO/MORTEN JUUL med spor 4. Hesten bliver bedre og bedre for hvert løb og får den spids har den en god vinderchance.

I slutningen af næste uge kommer der 2 heste til start i Sverige (Father of Sun og Estelle Brodda), snart bliver der et gensyn med Paris by Cash og også snart et prøveløb med Sweet and Wild.

Senere bliver det i Frankrig med Fleche de Feu og Grand Art. I Frankrig hvor vi er kommet nærmere et prøveløb med vores 3-årige hingst Holmes, som træneren tror kan blive et spændende bekendtskab.