På sidste løbsdag inden de franske travbaner lukkede opnåede FLECHE DE FEU/G GELORMINI en godkendt 3die plads i den gode tid 1.14.2 for de 2.200 mtr auto. Det var tydeligt at kusken havde et stort arbejde med at holde hesten i trav fordi højbanen ikke passer til hestens lidt specielle trav.

Ellers er det kun på de svenske travbaner der køres løb. Ingen tilskuere et minimum af personale både fra banen og fra trænererne. Kuskene skal klæde om i  bilerne idet kun staldene er åbne.

Imorgen den 24 ds. løber ESTELLE BRODDA/RICHARD L JANSSON et pointløb (breddlopp) på banen SUNDBYHOLM i Eskilstuna. Løb 6/2.140 mtr med program nr 10. Hesten har gode vinderchancer. Sidste start var også et pointløb hvor den blev slået knebent på målstregen.

Om torsdagen skal PARIS BY CASH ud i et prøveløb både for at få et løb i kroppen ,men også for at prøve voltestart, nogen den aldrig har prøvet før. Vi håber at EMILIA LEO må køre.

Lørdag den 28. ds kommer den store test for FATHER OF SUN/EMILIA LEO. Finalen i klasse II på SOLVALLA, V 75-2, løb 6,  2.140 mtr med startspor 4. Hesten tillægges ikke de store chancer, men med det gode startspor og i tillæg med hesten starthurtighed, så kunne det blive spids for derefter at slippe til en af favoritterne og derved få en god ryg. Vi tror på hesten, som godt nok har været lidt forkølet, men meldes i fin form. Vi håber på en god præmie.