En flot start ydede vor nyerhvervelse FOSSA/STEEN JUUL fredag den 13 ds.. I et kvalifikationsløb til finalen i Dansk Avlsløb 2020 løb hesten på Fyns Væddeløbsbane ubesværet til en 1ste plads. 1.14.9 for de 2.140 meter. Finalen finder sted den 29 ds. også på Fyn.

Senere samme dag løb HOLMES/F NIVARD sig til en 4rde plads i et 2.850 meter løb i den gode tid 1.15.4.

Igår søndag den 15. ds. var det med spænding vi skulle overvære GRAND ART/SANTO MOLLO i et topløb for 4 årige. Løbet blev afviklet på banen i  MODENA et løb over 2080 meter. På forhånd var et svært løb i vente. Fra spor 7 måtte kusken fra start allerede træffe flere valg. Det blev svært. Men hesten er i kanform og afsluttede bedst af alle til en flot 4rde plads, meget tæt på en 3die plads. 1.13.0. Nu får hesten en 14 dages miniferie. Derefter bliver kursen sat mod Frankrig og så må vi se efter passende løb.