På SOLVALLA i fredagens løb havde vi i løb 1/2.140 mtr volte med program nr 12  SWEET AND WILD/MATS E DJUSE. Gik tidligt i spids med blev desværre slået knebent på målstregen. Hoppen har udviklet sig tilfredsstillende og vi forventer en god vinter. Samme dag i løb 6/2.140 mtr løb HOCUS POCUS/IDA RIESTERER med spor 1. Spor 1 og så Hocus Pocus der ikke er så hurtig fra start ente me en position som 4rde par indv. I afslutningen fik den endelig plads og det blev til en godkendt 4rde plads.

Idag den 13. ds på hjemmebanen i ESKILSTUNA skulle vi prøve om ELDORADO/JORMA KONTIO kunne få et roligt løb uden galop. 2.640 mtr volte med 20 meters tillæg og program nr 12. Efter flere omstarter lykkedes det i 4rde start at komme afsted. Alle var nervøse, kom galoppen ?, Hesten holdt sig dog i travet men endte sidst i feltet. Et godt løb var mere vigtigt end placeringen. Med fast ørehætte og en kanonafslutning placerede ekvipagen sig på en 3die plads, få centimeter fra 2den pladsen. Jorma klappede hesten og var virkelig stolt. Alle er enige om at den har en enorm kapacitet. Kan den lade gallopskoene blive hjemme så når den langt.