På Mantorp banen havde vi 2 heste til start i V 75, HOMELAND PELLINI/JORMA KONTIO i V 75-2 endte på en godkenddt 3die plasds i 1.12.7/1.640 meter. Det bliver nok ikke hestens favoritdistance, Men indsatsen er absolut godkendt. Samme dag i V 75-4, 2.640 meter volte med program nr 15 endte ELDORADO/JORMA KONTIO på en 5te plads. Hesten gik et eksemplarisk løb og vi håber at galopskoene endegyldigt er lagt på hylden.

GRAND ART/F OUVRIE fik et dårligt løb den 27 ds på Vincennes, et kvalifikationsløb til PD’A. brugte for mange kræfter, fik en ryg der ikke kunne holde til slut. Så det blev som man siger lidt forkert det hele.

På hjemmebanen i tirsdags løb HOCUS POCUS/EMILIA LEO med spor 9 en hæderlig 3die plads hjem.

Og endelig igår på MAUQUENCHY løb HOLMES/F OUVRIE en sejr hjem. Troede vi da, men ekvipagen blev deklasseret til 2den pladsen fordi man ikke holdt banen i opløbet og derved fik fortrængt en angribene hest. Ærgeligt men korrekt dømt.