På hjemmebanen i ESKILSTUNA tog ELDORADO/RICHARD L JANSSON i et 2.640 meter auto løb en overraskende sejr i en ny rekord 1.15.5. Tog spids men slap hurtigt efter til favoritten. Ind på lige bane kom hullet og ELDORADO strøg uimodståeligt til en flot sejr. Det er lykkedes træneren at få afstresset hesten for den så godt ud og gik ubesværet med pigge på den glatte bane.

På fredag den 15 ds. kommer HOLMES/A LAMY til start på Vincennes i løb 2, et 2.100 mtr auto løb.Desværre med spor 8 og samtidig tager træneren en chance fordi han ikke er helt tilfreds med hestens indsats i tidligere løb. Noget der arbejdes med inden næste start.

Dagen efter den 16. ds. skal GRAND ART/A LAMY , i løb 5, 2.850 mtr med program nr 1 i aktion. Det er et meget stærkt besat felt i gruppe II og selvom der kun er 10 tilmeldte heste bliver det svært at få en præmie med hjem. Vi krydser fingrene.