Imorgen fredag den 7 ds. har vi hele 3 heste til start:

Vi starter på SOLVALLA i løb 2/2.140 mtr , hvor DD’S REDEMPTION/JORMA KONTIO får debut i Stad Rita regi. Hesten har fået spor 2 og kusken har fået besked på et defensivt oplæg og så se om der evt er  noget at skyde med til slut.

Senere samme dag tager vi til RÄTTVIK med JÄRVSÖ OLOV/ULT ERIKSSON i løb 2/1.640 mtr medd startspor 4. Hesten har i vort regi ikke gjort noget dårligt løb. Vi tror på en god trio.

Endnu en start på RÄTTVIK i løb 8/2.640 mtr volte. HOCUS POCUS/ULF ERIKSSON med program nr 5 (3er i 2nden volte). Hesten gær altid det bedste han kan og vi tror på en god trio.

Søndag den 9 ds. i Frankrig på banen i VINCENNES skal GRAND ART/A ABRIVARD  med program nr 7 igen forsøge sig i et kvalifikationsløb til 5års Kriterium. de 2 bedst placerede er automatisk deltage. Arter heste sig kan en topplacering ikke udelukkes.

Så vender vi tilbage til Sverige, nærmere bestemt hjemmebanen i ESKILSTUNA.

Den 11. ds i løb 4/2.140+20 meter volte med program nr 13 kommer HOMELAND PELLINI/MAGNUS A DJUSE til start. Efter en 3 mdrs pause skal hesten blot have et roligt løb. Hesten har gjort det stabilt og måske kan den overraske til slut.

Samme dag og sted i løb 5/2.240 mtr starter ELDORADO/ZEB JONASSON med spor 14. Hvis hesten kan styre sit temperament tror vi på en god trio.

Og endelig igen samme dag håber vi at JOKER NEWPORT/MAGNUS A DJUSE er blevet sine forskellige problemer kvit. Hesten har fået spor 2, men igen et fornuftigt løb og så ser vi hvad den kan til slut.