Der bliver trængsel i denne uge.

Imorgen onsdag den 21. ds. lægger HOCUS POCUS/WILLIAN EKBERG ud i løb 8/2.140 mtr volte med 20 mtr tillæg, program nr 12 (nr 7 i 2den volte) Hesten tillægges ingen chancer for en god placering, men får han et godt løb så  ved man aldrig med HOCUS POCUS. Kl 20.26.

Samme dag i Frankrig starter INGENTIA PRIMA/A WIELS på banen LES SABLES d’OLONNE i et 2.775 meter løb med program nr 5. Da hesten indtil nu inter har vist er det svært at spå om chancerne så vi må bare håbe. Kl22.30.

Fredag den 23. ds. Løber JÄRVSÖ OLOV/ZEB JONASSON i Romme endnu et pointløb. Løb 3/1.640 mtr volte med 20 meters tillæg (Nr 1 i 2den volte). Hesten er tippet til en trio. Kl 17.52. ‘

Samme sted samme dato løber JOKER NEWPORT/ZEB JONASSON endnu et pointløb. Løb 11/2.140 mtr. Den har fået spor 6 og er vindertippet. Kl 20.45

Og så kommer vi til en  spændende start, AXEVALLA ligeledes den 23. ds.. D.D.’s REDEMPTION/ERIK ADIELSSON I LØB 11/2.140 mtr. med spor 7. Da det først er anden gang den løber for os tør vi slet ikke spå om chancerne. Kl 21.03.

GRAND ART skal også løbe samme dag, men her kommer startlisten først imorgen torsdag.