FOSSA/FLEMMING JENSEN er langsomt ved at komme tilbage til sin gamle form. Den viste noget af sin kunden ved fra “dødens” at vinde DERBY CONSOLATION 2021 i tiden 1.14.1, ingen imponerende tid, men alligevel en flot sejr.

FOSSA stiller op i AALBORG store pris i løb 8/2.140 mtr, som en outsider.

GRAND ART/F OUVRIE måtte nøjes med en syvende plads i det Franske 5års Kriterium. Vi måtte desværre fastslå at sjældent er hesten blevet kørt så så dårligt som tilfældet her. Det lykkedes os at få engageret Gabriele Gelormini til at køre hesten foreløbigt de næste 6 mdr. Hesten er tilmeldt et løb på Vincennes den 28. ds.

Endelig må det siges at det kniber lidt med resultaterne fra Sverige. HOMELAND PELLINI/MAGNUS A DJUSE opnåede den 7. ds en 3die plads på hjemmebanen.

Den 20 ds. kommer INGENTIA PRIMA til start i Løb 7/2.825 mtr på banen LA CROISE-LAROCHE

Den 28 ds. kommerflg. heste til start: HOMELAND PELLINI, KATRIONALEMAYROCKS og endelig skal vores 3 hoppe LA BELLISIMA BOKO i prøveløb