Måneden begyndte på Musketerdagen den 1 maj. Der manglede heste så derfor meldte vi KANSAS LOBELL, KLUIVERT BOKO. og GIANT DESIGN, som fik testet formen. De førtste 2 heste fik som forventet sekundære placeringer mens GIANT DESIGN/RENE KJÆR var tæt på en tredie plads.

På SOLVALLA fik ELDORADO/TROELS ANDERSEN en godkendt 3plads i et 1.640 mtr løb i den gode tid 1.12.9.

I Frankrig løb INGENTIA PRIMA/B ROCHARD sig til en 3die plads (€ 5.460) og IF I TELL YOU/G GELORMINI til en 5te plads (€ 3.500).

Vi sluttede indeværende uge af med en flot sejr på LUNDEN. Mod alle odds løb HEKLA/RENE’ JONASSEN en flot sejr hjem i et 3 års i en flot tid 1.15.8. 2 starter og 2 sejre.

Og dagen idag sluttede på SOLVALLA med en 5te plads til HOMELAND PELLINI/KIM ERIKSSON i ny rekord 1.14.1 for 2.100 mtr auto.

I denne måned planlægges yderligere starter til Ingentia Prima i et Montéløb, If I Tell Your i et sulkyløb, begge i Frankrig og endelig er Grand Art tilmeldt et 1.600 mtr sulkyløb i Italien, hvor også vi forventer at Dontpaytheferryman kommer til start.

I Danmark kommer formentlig også Giant Design til start inden prøverne til Jydsk 4 års Grand Prix og ligeledes finder vi et løb til Kansas Lobell.

I Sverige kommer både Eldorado og Homeland Pellini også til start i denne måned. Og endelig forventer træneren at både D D s Redemption og Gilmore Trot skulle blive startklare engang i Juni måned.