Vi starter med KANSAS LOBELL/BØJE LAURSEN som efter galop fik en godkendt 4de plads  på Skive trav.

Senere havde vi 3 heste til start i Frankrig, If I Tell You på henhv. Vincennes og Enghien begge steder med sekundære placeringer.

Grand Cirkle med HEKLA blev ingen sucsess. Nr 3 i prøveløbet og sidste præmien i finalen, hvor det dog efterfølgende viste sig at hesten var syg.

I Sverige på banen i Romme fik ELDORADO/TROELS ANDERSEN en godkendt 4rde plads.

I Aalborg under Danmarksmesterskabet for travtrænere løb KANSAS LOBELL/KNUD MØNSTER sig til en flot 2nden plads. Samme dag blev KLUIVERT BOKO/BIRGER JØRGENSEN en flot nr 1.

I Frankrig deltog INGENTIA PRIMA/B ROCHARD i et salgsløb og blev en flot nr 1. Træner JARMO NBISKANEN vurderer efterfølgende at hesten ikke besidder den kapacitet der gør at den kan klare sig fremover og derfor blev den solgt. Det sketer iøvrigt 20 minuter efter løbet.

Vi slutter på JVC med en 6te plads til FOSSA/BIRGER JØRGENSEN og en flot og godkendt 4rde plads til GIANT DESIGN/RENE KJÆR i Jysk 4års Grand Prix, hvor det efterfølgende blev konstateret at hesten ikke var 100% kurant. så nu bliver der tid til at få hesten i orden inden Derby Prøverne. Rene Kjær er optimistisk.