Gilmore Trot har nu sejret de sidste 2 løb. FørSt i Rättvik den 6. august og endelig idag på Bergsåker,  hvor den løb ny rekord på 1.12.5 på 2.140 meter. Ikke så ringe endda. Den hest tror vi meget på.

Kansas Lobell blev nr 3 i et stayerløb, 3.180 mtr. på Fyn den 31. juli og den 14. august blev den nr 4 på  på J V C.

Giant Design blev i Aalborg nr 4, svipsede desværre Derbyprøven og løber derfor Søndag den 28 august i Derby Consolation, løb 7/2.000 med spor nr 10.

HomelanD Pellini og D D’s Redemption har ikke rigtig vist hvad de kan præsterem, men vi håber det kommer.

Endelig løb Eldorado er flot løb på Bergsåker, sad i vinderhuller men blev fast og sluttede som nr 3 i rekord 1.13.8/2.640 meter. Nu håber den er kommet på ret spor og så bliver den spændende at følge.

Endeli gik FOSSA i Skive den 5. aug. et flot løb og blev nr 2

Så slutter vi resultaterne med Grand Art som ser ud til være i sin gode gamle form, idet den blev en flot nr 3 på Enghien med Franck Nivard i sulkyen. 2.150 meter på .112.7 hvor den sluttede af med sin velkendte forrygende finish.

Franck Nivard sidder igen i sulkyen når Grand Art løber i løb 7/2.700 mtr imorgen den 27. aug på Vincennes, en triochance med en lille vinderchance..

Samme dag løber If I Tell You med B Rochard et 2.100 meter et auto løb med startspor nr 7.. Hesten har ikke gået optimalt de sidste par starter så den skal nok ses lidt an. Specielt skal kusken passe lidt på når det i starten går ned ad bakken.

Søndag har vi som sagt Giant Design i Derby Consolaton.

PS. Vi har helt glemt at DONTPAYTHEFERRYMAN starter på lørdaq i Italien i et 1.640 mtr løb på Follonica banen med spor 3. Det bliver spændende at se hvordan den klarer sig.