så nu forsøger vi igen.
Mens vi venter, ikke på Godot, men på en afklaring i den verserende dopingsag mod Bo Westergaard, som er så beskæmmende for Dansk Travsport.
Vi har fornylig solgt 4 åringen JUVENTUS og sat den svenske 4-åring LUKE COMBS til salg på travera.se. I Danmark har vi stadig JACKS CROSS og nu også en ny 2 åring hos Morten Juul. I Sverige er GLOBAL DARETOWIN sendt til træner Troels Andersen for at blive gjort salgsklar. Troels Andersen har desuden i træning HEKLA, GILMORE TROT (som blev slettet med halsproblemer), TOSCANA SOUTHWIND som starter i Rättvik den 23 ds. og endelig ELDORADO som fik en flot 3die plads i 1.13.2 2.140 mtr volte. KASSIDY KID hos JARMO NISKANEN i Frankrig døjer med en gammel skade. KISS WOOD som er blevet kastreret for 1 måneds tid siden og er så småt begynde at træne igen. Endelig hos travtræner Jørgen Lorentzen har vi GIANT DESIGN, som starter på Jægersro den 28. ds. Og som rosinen i pølseenden I CAN WIN GARDENIA, der idag løb et flot løb på NYKØBING FALSTER og vandt et 2.140 mtr autoløb i tiden 1,15.7 (fra spor 8). Desværre har vi kun halvpart i hesten, men et ændrer sig måske med tiden.