LaredoKing_5913_0901252
Efter en lille pause ruller vi afsted igen. Starterne skal åbenbart komme i klumper.

Den 9. ds  lægger vi ud i et rammeløb på V 75 dagen på JÆGERSRO med LAREDO KING/JOHNNY TAKTER (foto) i løb 4/2.140 meter spor 4. Vi så i den foregående start at hesten er blevet mere starthurtig så det bliver spændende hvad TAKTER finder på. Men en trio tør vi godt tipse og med det rette løb kan man aldrig vide ..

Den 12 vender vi tilbage til JÆGERSRO. Denne gang med JEPPE JUELS VÆSTERBO PARADISE i løb 1 over 2.140 med startnr 1. Sporet er ikke optimalt men da der kun er 6 heste til start så tror vi på en lille vinderchance.

MALT WHISKY er også taget med til løb 8 og et godt startnr 4. Det bliver over sprinterdistancen 1.640 meter. En god trio med en lille vinderchance.

Så vender vi næsen hjemad nærmere bestemt til AALBORG med 2 af MORTEN JUUL trænede heste.

Den 13. ds. i Løb 4/2.600 meter med 40 meters tillæg har vi LAUGHING STOCK/JEPPE JUEL startnr 8 ene i sidste volte. Der er et par gode heste med 20 meters tillæg og derfor tør vi kun tro på en god trio.

Allerede i løb 5/2.100 meter med spor 4 prøver vor nye tysker HARAS DU PIN/JEPPE JUEL Da det er en god hest tør vi godt tippe en god trio og en lille vinder.Laredo King