Vi har haft en snak med årets kusk 2012 JEPPE JUEL, som her på fotoet ses med vores gamle hæderkronede TYCOON BOKO.

JEPPE JUEL fortæller at året 2012 er det bedste han nogensinde har haft både som træner og som kusk. De største sejre var i COPENHAGEN CUP med Bo Westergaard trænede WISHING STONE. Så fulgte Kriteriet med egentrænede SPIKELD og endelig finalesejren i GOLDEN CUP med hesten OTTO HORNLINE. Med en præmie alene til kusken, som er noget af det højeste i Europa. Senere samme dag slog han også til med genopstandne VÆSTERBO PARADISE, som i opløbet slog selveste Mathilde Trøjborg.

Hvilke forhåbninger har JEPPE JUEL så til 2013 ?

Det bliver svært at følge op på året 2012, men som træneren  siger så giver han aldrig op. Nogle af hans årgangsheste, som han har store forhåbninger til kommer først til start, når frosten er gået af jorden. Så har han bl. andet VÆSTERBO PARADISE, som han tror får en rigtig god sæson og ligeledes hædershesten MALT WHISKY, som han også spår en rigtig god sæson.

Så slutter JEPPE JUEL af med ønsket om en ny hest fra STALD RITA. Nu må vi se om årets kusk gør sig fortjent hertil.

Herfra ønsker vi JEPPE JUEL en rigtig god sæson 2013.