SaveYourLove_867x250px

AALBORG:

Onsdag den 4. sept. forsøger SAVE YOUR LOVE (FOTO)/BIRGER JØRGENSEN sig i løb 4 et voltestartsløb over 2.100 meter.  Ekvipagen har fået program nr 6. Det kiksede totalt i sidste start og vi må nok erkende  at SKIVE BANEN ikke er den rette for hesten. Det bliver nok et vind eller forsvind løb. Spændende bliver det.

BOLLNÄS:

Lørdag den 7. sept. i V 75-5 finder vi for tredie gang i et V 75 løb,  NÄRBY KALABALIK/JAN-OLAV PERSSON , et voltestartsløb over 1.640 meter med program nr 3.  Distancen passer hesten rigtig godt og vi tror på en god præmie/lille trio.

og endelig

FYN:

Søndag den 8. sept. har v i OBELIX DAMHUS/RENÉ KJÆR med i stayerløbet over 3.140 med 60 meters tillæg og med program nr 8, for øvrigt et løb LAUGHING STOCK tidligere har vundet. Hesten fik i sidste start et fornuftigt løb, så mon ikke den er med på stregen denne gang. Vi glæder os til at se den for alvor.