narbykalabalik_spor12_500px

Ugens kanonresultat stod NÄRBY KALABALIK/JAN-OLOV PERSSON (foto)  for. På dagens V-75 banen i BOLLNÄSS overraskede ekvipagen alt og alle. I  V 75-5 med program nr 3 i et voltestartsløb over 1.640 meter fik hesten allerede fra start et hårdt løb, som første hest i anden række. Ind på lige stykke troede vi det var slut, men nej hesten trak langsomt fra og selvom der kom angreb bagfra holdt den til mål og vandt med en hovedlængde i ny rekord 1.24.3. Der var dejlige sek 100.000 til pengekassen. Et stort tillykke til teamet bag KALABALIK.

I onsdags den 4. ds stod SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN for en lovende præstation. I Aalborg løb 4/2.100 meter voltestart havde ekvipagen program 6. Blev 4- 500 meter før mål bremset af en konkurrent og da SAVE YOUR LOVE endelig slap ud var det for sent. En godkendt 2plads i rekordtiden 1.16.0. Hesten gik stabilt så vi håber træner MORTEN JUUL har fået styr på udstyr og balance.

Søndagens stayerløb på FYN med OBELIX DAMHUS/RENÉ KJÆR løb 3/3.140+60 meters tillæg og program nr 8 blev til gengæld en stor skuffelse. Hesten var helt under isen og endte uplaceret i 1.17.6