LaughingStock_081019

Ugen begynder den 23. okt.  i AALBORG i løb 3/2.100 meter med OBELIX DAMHUS/RENE KJÆR med program nr 3. Hesten har langsomt forbedret sig og med  det gode spor tror vi på en god trio/meget lille vinderchance.

Fortsætter den 25. okt. til JVB med SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN i løb 7/1.800 meter med program nr 2. Sporet er fint, men hesten er hver gang en udfordring for kusken. Det er en vind eller forsvind hest.  Den har imidlertid altid klaret sig bedst i AARHUS så tror vi at det lykkes denne gang.

Ugen slutter den 27. okt.  på LUNDEN med hele 3 starter:

Løb 9 med LAUGHING STOCK/BIRGER JØRGENSEN (foto) Løbet er et stayerløb over 2.950 mtr.med 60 meters tillæg. Program nr 8 (nr 1 i bagerste volte).  BIRGER JØRGENSEN er ny kusk, men er kendt for den rette styring af en type som LAUGHING STOCK. Hesten har vinderchance, hvis den er som bedst på dagen.

Løb 11, som er hovedløbet KOSTERS MEMORIAL, et løb over 2.000 meter5 med VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN. Har fået et godt spor, nemlig program nr. 1. Det bliver i ny regi, men træner MORTEN JUUL melder hesten i god form, såvi tror på en god præmie med en lille triochance.

Løb 12 bliver med CONNORY BOKO/REN’E KJÆR. Program nr. 8. Der er kun 8 heste med i løbet og det bliver derfor svært. Hesten gik imidlertid rigtig godt sidste gang så vi tror på en god trio.