Væsterbo Paradise

Væsterbo Paradise

Vi starter med OBELIX DAMHUS/RENÉ KJÆR den 23. ds. på AALBORG ARENA.  RENÉ KJÆR havde fået besked på et roligt oplæg og det tog han meget bogstaveligt. Hesten løb et fornuftigt løb og sluttede som nr 4 i 1.15.0.

LUNDEN idag var ganske dejlig oplevelse. Udover en masse topsport fik vore heste fine placeringer. Stayerløbet med LAUGHING STOCK/BIRGER JØRGENSEN fik lidt forhindringer undervejs, men endte alligevel på en godkendt 3plads i 1.15.7. Hesten er jo ikke ung mere, skader og mange lange løb har slidt på hesten, men den yder sit allerbedste hvergang og det kan vi kun være taknemlige for. Trænerteamet MORTEN JUUL gør deres for at holde hesten i bedste skik.

I hovedløbet var VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN på forhånd ikke levnet en chance. Vi håbede derfor blot på en god indsats. På trods af alle odds kæmpede ekvipagen sig frem til en 4plads (som næstbedste dansktrænede hest). En flot tid på 1.13.3.

Dagens sidste løb med CONNORY BOKO/RENÉ KJÆR endte med en flot 3plads i 1.15.9 (hestens hidtil bedste tid).

Trænerteamet MORTEN JUUL skal have ros for at møde op med velforberedte heste.