narbykalabalik_heat

BOLLNÄS den 5. nov. starter NÄRBY KALABALIK/JAN-OLOV PERSSON (foto) i et dubbel-cup forsøg over 2.640 med 40 meters tillæg.

Det er løb 3 med program nr 7, og som første hest i sidste volte. Vi tror dog kun på en god trio.

LUNDEN den 6. nov. løb 5/2.000 mtr i finaleløbet “Sigter mod Stjernerne” Med program nr 8 og 40 meters tillæg (nr 1 i sidste volte) er det OBELIX DAMHUS denne gang med den erfarne jockey KENNETH ANDERSEN. Også her tror vi på en god trio og en meget lille vinderchance. KENNETH ANDERSEN er kendt for gerne at køre lidt agressivt og det er hesten måske klar til.

Og endelig tager CONNORY BOKO til FORUS på lørdag den 9. nov.. Løb 6/2.040 med program nr 6. Kusken bliver den kendte ÅSBJØRN TENGSARED og det ser ganske fornuftigt ud. En god trio med en lille vinder.