Mit ældste barnebarn Thomas og hans kæreste Diana har idag glædet mig ved at invitere mig i biografen. Og selvfølgelig skulle vi se filmen TAROK. Den burde rettelig have haft undertitlen ” og Familien Laursen”.

Vi syntes alle 3 at det var en dejlig, hyggelig og interessant film. Den var velafbalanceret mellem familieliv og travheste.

Efter at have læst anmeldelserne var jeg noget betænkelig ved tanken over at skulle sidde bænket i mere end 2 timer. Men tiden fløj afsted. Jeg ledte forgæves efter anmeldernes stivbenede krikke, den var ikke med i den udgave jeg overværede. Selvfølgelig bliver filmen for en stor del båret oppe af fremragende spil af især Bjarne Henriksen og Kirsten Lehfeldt. Sekvenserne med travløbene var måske lidt for meget a la Morten Korck.

Savnede dog et lidt bedre indtryk af hvor fantastisk og enestående en hest TAROK var. En dansk traver der vandt mere end 100 løb. En dansk Travklenodie, som ikke har været set hverken før eller siden.

Hovedindtrykket var i stor træk en god og veltillavet film.

Vi fik inden filmen lidt godt at spise og sluttede af med en dejlig, hyggelig og varm film.

Diana, Thomas og gamle Jensen