save your love_1

JVB er ved at blive STALD RITAS hjemmebane. I morgen lørdag har vi hele 4 heste til start:

Løb 1/1.800 med 20 meters tillæg lægger DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN med program nr 6 (3 i anden volte) ud. Efter længere tids pause fik den i sidste måned det berømte løb i kroppen. Det er måske ikke det bedste løb for hesten, men vi tror alligevel på at den vil være med i kampen om sejren.

Løb 3/1.800 program nr 4 finder vi VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN. Sidste start skal vi glemme ( halsproblemer). Hesten plejer at gå godt Aarhusvejen rundt og igen her tror på en god placering. Måske dagens bedste chance.

Løb 6/2.300 med program nr 3 er SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN (foto) klar igen. Tog i sidste løb en sikker sejr selvom det en gang i mellem haltede lidt med travet. Den har så stor en kapacitet, men savner stadig troen på sig selv. Vi tror meget på hesten og da den altid har gået bedst Arhusvejen, så skal den være med om sejren.

Løb 8/2.300 med CONNORY BOKO/RENÉ KJÆR , program nr 6. Glem sidste løb, det var rent uheld at hesten ikke var med på stregen. Selvom hesten er meldt hårdt op, så tror vi på en god trio.