med BILLUND TRAV.

Lørdag den 15. marts forsøgerDON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN sig i løb 3/2.000 meter med program nr 1. Sidste gang var det meget tæt på og nu er sporet perfekt, et løb mere i kroppen så vi vover det ene øje og tror på en god vinderchance

VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN forsøger sig igen i LIGA 1.  Løb 6/1.900 meter, program nr 2. Denne gang er der sværere modstand, men vi tror på at hesten med det rette løb kan blande sig i topstriden.

Søndag den 16. marts har vi 2 af veteranerne til start på JVB. I Sigter mod stjernerne har vi meldt CONNORY BOKO. Det er løb 6/2.300+ 20 meters tillæg. Hesten har fået den dygtige jockey EMIL D MÆHLISEN i sulkyen. Med program nr 2 (nr 1 i anden volte) skulle der være en god chance for en topplacering.

SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN runder af for os i løb8/1.800 mtr. med program nr 5. Igen hvis hesten holder sig til opgaven ja så kan den vinde, men hvis ikke ja hvad så ?

Weeek-enden største chance må være DON ATTACK

Væsterbo Paradise

Væsterbo Paradise