SaveYourLove_867x250px

Ugen bød igen på flotte resultater. Først sørgede det unge Stjernefrø MADS HVIID NIELSEN for en flot sejr i SKIVE den 5. ds, med DON ATTACK et løb over 2.100 meter i serien SIGTER MOD STJERNERNE. Vindertiden blev 1.19.4. Hesten er nem at køre og vi tror på en flot fremtid for hesten.

Træner MORTEN JUUL fortsatte om søndagen den 6. ds. på JVB med SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN som vandt stayerløbet 2.880 med 20 meters tillæg i den flotte tid 1.18.1. Hesten er brølende stærk, et bedre trav er dog ønskværdigt noget vi håber kan komme med tiden.

CONNORY BOKO/RENÉ KJÆR var bare uheldige. Et par galopper sluttede desværre dagen for ekvipagen. Ingen fejl på hesten og vi regner med snart at se den på banen igen.

Og endelig løb NÄRBY KALABALIK/ULF OHLSSON samme dag på Romme et voltestartsløb på 2.140 med 40 meters tillæg. Det rakte til en godkendt 4plads i tidedn 1.25.4.