MALT WHISKY

BILLUND d. 09. april:

MALT WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (foto) lægger ud i løb 6/1.800 med program nr 8. Ikke noget nemt spor i denne klasse. Selvom den har haft en pause,  tror vi alligevel på en god trio.

AALBORG d. 13. april:

Finalen i Liga 1. Løb 8/2.100 med VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN, program nr 5. Med kun 9 heste i feltet og par starthurtige heste bliver det svært at finde en god position. Vi skal ikke forvente der bliver god køring så det bliver svært. Vi håber imidlertid på en god trio.

og endelig på

BERSÅKER d. 13. april:

Får vores nye koldblodshest 4 åringen BODBÄCKSBOZZE/JOP årsdebut. Løb 3/2.140+40 meter, et 4 års løb med sek 35.000 til vinderen. Program nr 6 og sidst i 3 volte. Da det er første start efter ca 4 mdrs pause bliver det svært at vurdere hesten chancer. Men da der kun er 6 heste med i feltet skulle en trio vel være indenfor rækkevidde.