MALT WHISKY fra opløb

Ugen begyndte i BILLUND den 9. april, hvor MALT WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (foto) fik et fornuftigt løb efter 3½ mdrs.pause. Resultatet blev en godkendt 4plads i 1.13.9/1.900 mtr.

Så fik vor nye koldblodshest BODBÄCKSBOZZE/JOP,  STALD RITA debut. På BERGSÅKER i et 4-års løb over 2.140 meter. Desværre kom der en lille galop 300 meter før mål og det rakte kun til en 4plads. Tiden 1.31.1 er klart godkendt.  Taget i betragtning at det er ½ år siden sidste start, så ser det lovende ud.

Ugen sluttede af i AALBORG med deltagelse af VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN i LIGA 1 finalen. Efter fin kørsel af BIRGER JØRGENSEN endte opløbet uhyre spændene med 3 heste side om side ned mod målstregen. Det var  millimeter, der afgjorde placeringerne. VÆSTERBO PARADISE og BIRGER JØRGENSEN fik efter målfoto tildelt 2pladsen i tiden 1.14.9.

TEAM MORTEN JUUL skal have stor ros for som sædvanlig at holde hesten i en flot skik. Den ser rigtig godt ud.