Overskrifter som “han førte kniven” og lignende er ikke en værdig måde at behandle travets problemer på. Nu skal alle der vil travet det vel samles, så vi kan få de personer på banen, der kan føre en ordentlig dialog med både Danske Spil, HFF og Christiansborg. De hidtidige bestyrelser og direktioner, som har siddet med hænderne i skødet og troet vi bare kunne blive ved,  må træde tilbage og overlade pladserne til nye folk, der har ideerne og evnerne til at føre travet frelst igennem de kolossale udfordringer vi står overfor.

Det er ikke  luftkasteller, men realistiske bud, der er brug for. Vi står alene, vi mangler venner og det er dem vi skal ud at finde og så få ført en god og saglig dialog for at forhindre at travsporten bliver så beskåret i økonomien, som der er lagt op til. Alle bestemmende myndigheder skal vide, hvormange mennesker de kommende nedskæringer kommer til at berøre.

Ikke føre krig med en dårlig dialog. Samtlige travets ledere må gribe i egen barm og spørge sig selv om de har været de rette og hvis ikke så må de overlade pladsen til nye.

Det haster !