Faust-Boko-150506-1

Vi har så sent som i går købt en meget spændende hest, 3-årige FAUST BOKO, figuren Faust optræder i en masse sammenhænge i romaner, digte, operaer og musik.  Hesten har en kanonafstamning e. Ready Cash og som mor en tophoppe Rae Boko.

Allerede i dag var hesten til start på SOLVALLA med ÖRJAN KIHLSTRÖM i sulkyen. Hesten var topfavorit og kom også lynhurtigt fra start og var indtil sidste sving en 60-70 mtr. foran resten af feltet. Det var ved at knibe til sidst, men hesten fik reddet sig i land med en halv længde. Tiden blev endnu en forbedring nemlig 1.15.4 for 2.140 meter voltestart.

Vi måtte for et stykke tid siden sige farvel til vores dejlige vallak AZEDEO JOSSELYN, som desværre havde et problem med en kode, så den konstant var i smerte. Og i dag har vi valgt at sige farvel til SANTO DREAM, som har fundet nye ejere i Finland.