Scotch Whisky

Vi har 3 spændende starter på søndag i SKIVE.

Løb 5/1.606 auto, HARAS DU PIN/RENÉ KJÆR. Hesten har fået program nr 1 og er på sin favoritdistance. Er som sædvanlig hurtigt ude, men om den slipper og får en god ryg og så afventer open stretch må tiden vise. Den er i stærk fremgang, en god trio og en lille vinderchance.

Løb 8/2.000 volte, SCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGENSEN med program nr 5 (sidst i første volte). Bliver bare bedre og bedre og selv om sporet kunne være bedre skal den være en god chance. Stor trio/lille vinderchance.

Løb 10/2.950+60 meter finder vi gode gamle LAUGHING STOCK/RENÉ KJÆR med program nr 6. Et lille felt med kun 7 heste. Da der ingen er med 40 meters tillæg bliver der et stort hul at skulle løbe op. Vi håber at andre kan gøre det grove arbejde og så slå til til sidst. En stor trio/lille vinderchance.

Dagens største chance vurderer vi at SCOTCH WHISKY har.

Vi ses. Vejrguderne har ændret mening, så det formodentlig bliver tørvejr med lidt sol.