Scissorssker på Søndag d 6. ds. På banen i FÄRGESTAD kommer BJÖRN GOOP med SCISSORS i løb 2/2.640 mtr auto med program nr 10. Hesten har haft 2½ mdrs pause, men meldes klar. Hesten er en lille vinderchance, så det bliver spændende om den kan indfri forventningerne.

Vi har fået en ny hest, hoppen EVITA GREENWOOD, som er gået i træning hos BJÖRN GOOP. Hesten var vel ankommet og følte sig straks hjemme. Det viser en hest med stor selvtillid og intelligens. Forventes til start til april.

PONZIOPILATO STRA var klar til start, men har desværre pådraget sig en langtidsskade, så den kommer vi tidligst at se en gang til efteråret. Ærgeligt.

FAUST BOKO får lidt travlt i denne uge, skal til hingstefremstilling på fredag og i et rutineløb om lørdagen på SKIVE TRAV. Går det godt så bliver der formodentlig en start på ÅBY lidt senere på måneden.

SCOTCH WHISKY forventer til start i næste uge.

I det franske kommer BALDWIN JET til start enten d 7. ds i CAEN el. d 9. ds. i AMIENS og BECOME A STAR til start formentlig i CHOLET d. 20. ds..

Så venter på at DARLING JET får gennemført et prøveløb og endelig en start slut på måneden til stortalentet DIXON DARK.