scissors_forsideSCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (forside foto) har valgt at besøge LUNDEN i morgen d 17 ds.. Løb 5/2000 med program nr 5. Hvis alt går op i en højere enhed er hesten, i et for øvrigt meget jævnbyrdigt felt, en af dem der kan vinde.

Søndag den 19 ds. på JVB prøver 2 af vore svenske heste for første gang højrevejen rundt.  FAUST BOKO/STEEN JUUL i løb 2/2.300 meter med program nr 1. Hesten har ikke gået for os endnu, så vi ser frem til et spændende løb. SCISSORS/KEN ECCE ( tekst foto) har Danmarks debut og skal ligeledes prøve højrevejen rundt. Det bliver i løb 7/1.800 meter med program nr 2. Hesten er hurtig fra start og vi tror på et godt resultat. Ugen største chance.

Næste uge forventer vi i Frankrig  at BALDWIN JET stiller til start i et Monté løb på VINCENNES. Og endelig sidst på måneden har vi et et godt løb til EVITA GREENWOOD i kikkerten.