Faust-Boko-Vore 2 hestes indsats på JVB i går søndag, FAUST BOKO og SCISSORS var desværre meget skuffende.

MEN Rita så FAUST BOKOS løb på TV skærmen og græd da hun så “afstraffelsen” af hesten.

Rita har altid været glad for JEPPE JUEL og jeg har fået mange bebrejdelser for mit brud med Jeppe for et par år siden. Men episoden i går forstår hun slet ikke. Hvis Jeppe mener at han blevet generet er det så hesten eller kusken der skal afstraffes. Det blev en værgeløs hest der blev afstraffet, først et par dask med hånden efterfulgt af 2 knytnæveslag med strakt arm.

Selvfølgelig kan det være irriterende, hvis man får en hestemule i nakken, men man skal reagere med værdighed og selvfølgelig overfor kusken og ikke hesten. Rita havde forventet at Jeppe Juel havde reageret overfor os. Det kan han dog nå endnu.

Vi skal ikke stå som dommer over det hændte det vil vi trygt overlade til DTC, som har mere forstand end vi har til at foretage en bedømmelse.