ScissorsFredag den 21. ds har vi 3 heste til start i BILLUND.

Løb 1/2.000 mtr. COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN med program nr 5. Det bliver hoppens debut og vi håber hun kan gøre et godt løb. Hun er en hest som gør alt rigtigt, men mangler selvfølgelig rutine.

Løb 2/2.500 mtr. SCISSORS/BIRGER JØRGENSEN (tekstfoto) med program nr 1. Gik godt sidst men manglede lige det sidste. Sporet kan være en hemsko hvis hesten ikke kommer afsted fra start. Vi håber på en lille trio.

Løb 10/2000 mtr TRUDILUTT/BIRGER JØRGENSEN med program nr 2. Et voltestartsløb med kun 7 deltagere. Hesten har været igennem en længere sygdomsperiode, men skulle nu være klar. Det er for tidligt at spå om en god placering.

Og endelig den 23. ds. starter BECOME A STAR på banen i LA CAPELLE. Hun gik godt i sit debutløb indenfor Monté.