EvitaGreenwood_3358_160610Sidste uge bød på en debut med CHEETAH ELEGANCE/BIRGER JØRGENSEN (forside foto) i Aalborg. Der var lidt sammenkøring under starten og hun endte uplaceret i 1.14.1g i 2.140 meter volte.

Bedre gik det for EVITA GREENWOOD/JOHNNY TAKTER (tekstfoto) i V 75 på JÄGERSRO i lørdags. Godt kørt og med en god afslutning endte det med en 3plads i 1.14.3 for de 2.140 meter. Hun har atter gjort et godt løb.

Ugen bød også på et spændende nyindkøb af en 3-årig svensk født hoppe DONNA DONNA med bedste resultat 1.15.6. Hun er efter Saxo de Vandel og Raisin Sec.

Vi tager nu til Frankrig på en lille studietur og begynder turen med løb på VINCENNES ved Paris, hvor vores 3-årige hoppe DARLING JET/JARMO NISKANEN stiller til start i Løb 8. Et autostartsløb over 2.100 meter, program nr 6. Hun kommer med en frisk sejr og tillægges en god triochance.