Become-A-Star---Vincennes---30.09.2014---Poteau--Under vores studietur anført af Redaktør Karsten Bønsdorf begyndte vi på VINCENNES med frokost i hesterejer-lounges og inden vi drog videre skulle vi lige nå at se DARLING JET i dagens sidste løb. Det var hurtigt overstået med en galop kort efter start. Det blev starten på en meget udbytterig tur med besøg først hos Sebastien Guarato, hvis stald bl andet består af Bold Eagle og fra i dag også af vores 5-årige hoppe Become A Star(teksfoto) , som er gået lidt istå og måske kan den nye træner få nyt liv i hesten. S Guarato holder til i Basse-Normandie. Videre på besøg hos Phillipe Allaire og hans danske hustru Gitte. Der hilste vi bl. andet på 11 årige Ready Cash. Videre til en af Dubois sønnernes gårde. Dagen blev afsluttet på Grosbois hos bl. andet Jarmo Niskanen, hvor vore nye hest Enschilada Face e Scipion du Goutier er opstaldet. En god og lærerig tur, som giver et lille indblik i hvor stor fransk travsport egentlig er.

Hjemme igen havde vi allerede søndag d 6. ds start i Amiens, hvor Bobby Jet gav opvisning i en startgalop. Lidt bedre gik det i Aalborg samme dag. TRUDILUTT/BIRGER JØRGENSEN fik en 3dieplads efter en godkendt indsats, 1.17.5. Desværre blev SCISSORS/BIRGER JØRGENSEN påkørt i starten og det endte i en galop.

I går den 11. ds på Skive Travbaqne gik vores 2-årige hoppe CHEETAH ELEGANCE/BIRGER JØRGENSEN (forsidefoto) et godt løb, blev nr 3 kun slået af 2 hingste. 1.19.5.

Og så skal vi huske at byde vores nye 3-årige svenskfødte hoppe DONNA DONNA velkomme. Hun er gået i træning hos MORTEN JUUL og forventes startklar allerede i denne måned. Hesten er efter Saxo de Vandel og Raisin Sec og har bedste tid på mellemdistancen 1.15.6.